Albert Montañés i Tommy Robredo es classifiquen per la segona ronda de l'Open d'Austràlia

Albert Montañés va començar el seu desè Open d’Austràlia consecutiu de la millor manera possible, amb una difícil victòria davant l’alemany d’origen jamaicà Dustin Brown per un marcador global de 6-4, 6-2, 3-6, 2-6 i 7 – 5 després de dues hores i trenta-vuit minuts de joc en un partit disputat a la Pista 21 de Melbourne Park. El de Sant Carles de la Ràpita, que defensa la tercera ronda aconseguida l’any passat a aquests indrets, va saber ser pacient davant el joc agressiu de Brown, basat en el servei (amb el qual va aconseguir 24 serveis directes) i poc intercanvi.
Tommy Robredo es va imposar a l’indi Somdev Devvarman per un marcador global de 7-6 (4), 6-3 i 6-4 després de dues hores i trenta-set minuts de joc en un xoc disputat a la Pista 7 de Melbourne Park. El d’Hostalric millora amb aquesta victòria la primera ronda de l’any passat. En la següent fase haurà mesurar ara el nord-americà Mardy Fish sobre el romanès Victor Hanescu per una puntuació de 2-6, 4-6, 6-3, 7-5, 6-3.