Notícies

Albert Montañés avança a tercera ronda a Nova York

Albert Montañés es va convertir en el primer representant de la ‘Armada’ a classificar-se per la tercera ronda del US Open 2010 després de derrotar Carsten Ball. Juan Carlos Ferrero, que també juga aquest dijous, podria acompanyar el català en aquesta empresa.
Albert Montañés es va imposar l’australià Carsten Ball per un marcador global de 6-4, 6-3 i 6-1 després d’una hora i quaranta-cinc minuts de joc en el xoc que va obrir la jornada a la Pista 8 de Flushing Meadows. Tot i que el jove Ball va mantenir el tipus a l’inici del partit, aviat es va veure que Montañés podria inquietar el seu servei en un lleu marge de maniobra. El català va desaprofitar dues boles de break en el cinquè joc, però va fer efectiva la tercera que va disposar en el novè, per acabar de tancar el set posteriorment amb el seu servei. El segon set va començar igual que va acabar, amb ruptura del català, que aplanava cada vegada més el camí cap a la següent fase. Montañés liquidar després el partit amb un set en el qual només va cedir un joc. Després del patit en primera ronda davant el polonès Michal Przysiezny necessitava un triomf així …
El de Sant Carles de la Ràpita va batre amb aquesta victòria un nou registre personal després que mai hagués superat la segona ronda del US Open en els seves vuit participacions anteriors. Ja en tercera ronda, Albert haurà enfrontar-se al japonès Kei Nishikori, que es va desfer del croat Marin Cilic per un tempteig de 5-7, 7-6 (6), 3-6, 7-6 (3) i 6-1 després cinc hores de joc. Montañés i Nishikori, números 23 i 147 del rànquing ATP, només s’han vist les cares en una ocasió fins ara, amb victòria per al jugador rapitenc. Va ser en la primera ronda del Masters 1000 de Miami, amb triomf d’Albert per 7-5 i 6-2.

Share