Notícies

AGUA DE SOMIEDO, NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE LA FCT

La Federació Catalana de Tennis ha arribat a un acord amb “Agua de Somiedo”, amb el que la companyia es converteix amb l’Aigua Mineral Oficial de la Federació i la que facilitarem a tots els participants en els Campionats de Catalunya de tennis, tennis platja i touchtennis. L’acord s’emmarca dins el nou Pla de Sostenibilitat de la Federació; volem ser agents actius del canvi i treballar per un món més respectuós amb el planeta.

Un dels principals objectius fundacionals de l’empresa Agua de Somiedo és envasar la seva aigua amb el mínim impacte amb el medi ambient, donat que consideren prioritària la sostenibilitat i no contribuir al problema generalitzat que suposa el plàstic. En aquest sentit, l’empresa neix amb envasos provinents en un 91% d’origen vegetal, reciclables i respectuosos amb el medi ambient. La petjada de carboni dels envasos, és zero.

Amb aquesta aliança, la Federació Catalana de Tennis i Agua de Somiedo uneixen esforços i es sumen a l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de la ONU (Organització Nacions Unides), que marca 17 objectius per a transformar el món.

A banda del seu compromís amb la sostenibilitat, Agua de Somiedo destaca per ser considerada una les tres aigües minerals més equilibrades del país, el que garanteix a tots i totes els tennistes gaudir d’una aigua Premium en qualitat i propietats.

Share