Notícies

ADRIÀ FOCHS, CAMPIÓ DE LA PROVA DE LA COPA CATALUNYA “OPEN PRAT LLONGUERES” DEL CT LLEIDA

L’Open Prat Llongueras, prova del calendari de la Copa Catalunya a la Provincia de Lleida,  ja té campions en totes les seves categories sènior i absolut, destacant el títol aconseguit per Adrià Fochs en la categoria absoluta.

Fochs (CT Reus Monterols) es va endur el campionat en batre a la final Mario Monclús (CT Tarragona), mentre que en +35 el títol va ser per a David Cor (CN Lleida) davant Jesús Almarza (Sicors Club), i en +45 es va endur el triomf Ignasi Franco (CT Lleidaa) davant Josep Talavera (CN Lleida).

Pel que fa als quadres de consolació, en absolut el títol va ser per a Aleix Gaya (CT Lleida) davant Adrià Sáez (CN Lleida); en +35, Manel Noguero (CN Lleida) es va imposar a David Bedós ; i en +45, Jordi Vilar (CN Lleida)  va derrotar Javier Borbón (CN Lleida).

El gran gruix de lliurament de premis es realitzarà al finalitzar les proves juvenils del Torneig. Es va entrega de trofeus de la categoria absoluta, amb la presència del President del Club José Luis Solans, donat que els dos finalistes són de la província de Tarragona.

FOTOS I NOTA: CT LLEIDA

sdr

sdr

Share