Notícies

ACTUALITZACIÓ MESURES SALUT PÚBLICA

Ja ha estat publicada al DOGC la Resolució SLT/1/2021 que entra en vigor a partir del proper dia 7 de gener,  per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

En relació a la mobilitat es restringeix l’entrada i sortida del municipi de dilluns a diumenge fins el proper dia 17 de gener excepte pels motius que assenyala la Resolució, que no han variat.

Pel que fa a les instal·lacions esportives a l’aire lliure la situació continua igual que fins ara amb la restricció del 50% de l’aforament, control d’accés i vestidors tancats.

La novetat principal, pel que fa a les instal·lacions esportives és que no es permet cap activitat en recintes tancats, a excepció de les piscines.

Els entrenaments i grups d’escoles de tennis estan permesos però només poden concentrar un màxim de 6 persones, incloent la persona professora o monitora, cas que n’hi hagi.

En relació a les competicions continuen permeses les competicions estatals i internacionals en les mateixes condicions que les actuals i, per tant, no els afecta la restricció de mobilitat. Caldrà acreditar el desplaçament amb el model de certificat disponible al nostre web.

Share