Notícies

ACTUALITZACIÓ MESURES SALUT PÚBLICA

El Govern ha comunicat en el dia d’avui en compareixença pública davant els mitjans de comunicació, la pròrroga,  amb efectes del 8 de febrer proper, de les mesures vigents en relació a les restriccions per l’obertura dels clubs esportius.

Les mesures són molt semblants a les vigents fins ara, però amb algunes modificacions:

En relació a la mobilitat passa a ser comarcal de dilluns a diumenge excepte pels motius vigents fins ara, que no han variat.

Pel que fa a les instal·lacions esportives a l’aire lliure la situació continua igual que fins ara amb la restricció del 50% de l’aforament, control d’accés i vestidors tancats.

La novetat principal, pel que fa a les instal·lacions esportives és que es permet l’activitat en recintes tancats amb un aforament del 30%.

Els entrenaments i grups d’escoles de tennis estan permesos, però només poden concentrar un màxim de 6 persones, incloent la persona professora o monitora, cas que n’hi hagi. En cas que tots els membres del grup siguin federats els grups podran ser superiors, però complint sempre les normatives respecte a l’aforament.

En relació a les competicions continuen permeses les competicions estatals i internacionals en les mateixes condicions que les actuals i, per tant, no els afecta la restricció de mobilitat. Caldrà acreditar el desplaçament amb el model de certificat disponible al nostre web. https://fctennis.cat/protocols-covid-19/

La novetat en aquest àmbit és que es permeten, a partir del dilluns dia 8, totes aquelles competicions que són classificatòries per competicions estatals. En el nostre cas es tracta de tots els Campionats de Catalunya juvenils, tant individuals com per equips, que donen accés als Campionats d’Espanya de la categoria. Properament us informarem de les dates previstes per a la represa d’aquestes competicions, aturades des del 15 d’octubre passat.

Cas que, un cop publicada la Resolució al DOGC, observem algun canvi significatiu important diferent, ho comunicarem. La pròrroga de les mesures s’estén fins el proper diumenge dia 21 de febrer, inclòs.

Share