Notícies

ACTUALITZACIÓ MESURES SALUT PÚBLICA 19/02/21

Durant el dia d’avui s’ha anunciat la pròrroga de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, que properament es publicaran al DOGC.

Pel que fa les activitats dels clubs de tennis, no hi ha cap diferència respecte a les vigents fins aquest moment, que continuaran durant un període de 7 dies, fins el proper dia 28 de febrer.

Us recordem que les instal·lacions a l’aire lliure poden obrir amb un aforament del 50% i les instal·lacions cobertes amb un aforament del 30%. En totes les activitats en espais coberts (excepte la piscina) és obligatori l’ús de la mascareta.

En cap cas (excepte les piscines) està permesa la utilització dels vestidors i dutxes.

Finalment recordar-vos que en el cas de les competicions esportives autoritzades (estatals, internacionals i classificatòries per les anteriors) cal seguir sempre el protocol que està publicat al nostre web i que totes elles s’han de disputar sense l’assistència de públic.  En aquest enllaç trobareu tota la informació al respecte, https://fctennis.cat/protocols-covid-19/

 

Share