Notícies

ACTUALITZACIÓ MESURES DE SALUT PÚBLICA 04/03/2021

Durant el dia d’avui s’ha anunciat la pròrroga de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, que properament es publicaran al DOGC.

D’acord amb les informacions aparegudes, a partir del proper dilluns dia 8 de març es podran utilitzar els vestidors i les dutxes, tot i que es recomana no utilitzar-los si és possible.

En relació a les competicions, s’ha anunciat que es permetrà la represa de totes les competicions federades on participin majors de 16 anys. Properament, un cop publicada la resolució, us informarem amb exactitud de quines competicions es tracta i elaborarem un calendari per a la represa de les mateixes.

Pel que fa a la resta de mesures, continuen vigents les mateixes que fins al dia d’avui.

Us recordem que les instal·lacions a l’aire lliure poden obrir amb un aforament del 50% i les instal·lacions cobertes amb un aforament del 30% (excepte les piscines amb un 50%). En totes les activitats en espais coberts (excepte la piscina) és obligatori l’ús de la mascareta.

Finalment recordar-vos que en el cas de les competicions esportives autoritzades cal seguir sempre el protocol que està publicat al nostre web i que totes elles s’han de disputar sense l’assistència de públic.  En aquest enllaç trobareu tota la informació al respecte, https://fctennis.cat/protocols-covid-19/

Share