Notícies

ACTE DE RECONEIXEMENT ALS CAMPIONS, CAMPIONES I FINALISTES CAMPIONATS DE CATALUNYA JUVENILS 2020 I 2021 i HOMENATGE A CARLA SUÁREZ

El passat dijous 25 de novembre, l’Auditori Rafael Nebot del Consell Català de l’Esport, va ser l’escenari on es va realitzar l’acte de reconeixement de la Federació Catalana de Tennis als campions, campiones i finalistes dels Campionats de Catalunya individuals juvenils dels anys 2020 i 2021. L’acte, que no es va poder celebrar l’any 2020 a causa de les diferents mesures sanitàries existents en aquell moment derivades de la COVID-19, va comptar en aquesta ocasió amb una convidada de luxe; Carla Suárez, recentment retirada del circuit professional i a qui la FCT  i el conjunt del Tennis Català van voler retre homenatge, en reconeixement a la seva trajectòria.  L’acte, a banda de amb els diferentes esportistes premiats, familiars dels mateixos  i la tennista Carla Suárez, va comptar també amb la presència del Sr. Aleix Villatoro (Director del Consell Català de l’Esport), Jordi Tamayo (President FCT), així com diversos membres de la junta directiva de la federació i presidents i presidentes de diferents clubs de Catalunya.

L’acte va donar inici amb una entrevista a la tennista canària Carla Suárez per part del periodista de l’Agencia EFE, Ginés Muñoz. Muñoz i Suárez van entaular una interessant conversa que va captivar a tot el públic assistent. Entre d’altres temes, van repassar la seva gran carrera esportiva i els seus projectes de futur, que passen per tornar a les Illes Canàries després de més de mitja vida a Barcelona.

Al finalitzar l’entrevista, el President de la FCT Jordi Tamayo, va fer entrega a Carla Suárez d’una placa en reconeixement a la seva trajectòria esportiva, així com als seus valors dins i fora de la pista. Jordi Tamayo, va voler agrair públicament a la canària la seva presència en aquest important  acte per la Federació, així com transmetre en nom del Tennis Català la profunda admiració cap a ella tant a nivell esportiu com personal.  La Presidenta del CT Barcino, Helena Sant Martín, club de Suárez durant tots aquesta anys, va participar també en l’acte i li va traslladar tota la seva admiració en nom del club.

Seguidament es va fer entrega a tots els joves guardonats, d’un pòster personalitzat en record dels èxits esportius aconseguits en aquests darrers dos anys.

 

 

 

Share