Notícies

Acord de la Federació amb AEMS

El proppassat divendres es va fer al “Tennis Museum” de la FCT l’acte de presentació de l’acord de suport de la Federació Catalana de Tennis a l’Asociación Española contra la “Muerte Súbita” (AEMS – Jose Durán).

Aquest acord es va segellar amb una encaixada de mans entre el president de l’AEMS, Jose Durán i el de la Federació Catalana Francesc Orriols en presencia, entre d’altres, del Director Esportiu de la FCT, Albert Costa.

L’AEMS es una associació sense ànim de lucre i promoguda per la família Durán-Guarasa a rel del traspàs per mort sobtada del seu fill de 15 anys, Jose Durán, futbolista cadet del CE Hospitalet.

El propòsit de l’AEMS es conscienciar a la societat de prendre les mesures necessàries per evitar que es tornin a produir fets com els que es van donar en la mort del jove Jose Durán i dotar als centres esportius de tecnologia com ara els “desfibril·ladors” que per un cost perfectament assumible poden  salvar la vida de més d’un practicant del nostre esport.

La FCT es la primera federació catalana que dona total suport a la tasca de l’AEMS i que aconsella als seus clubs afiliats la presa de mesures per tal d’evitar situacions tan doloroses.

Els que vulguin conèixer més profundament la tasca de l’AEMS i efectuar qualsevol tipus de consulta poden fer-ho a la web:

www.contralamuertesubita.org

Acord de la Federació amb AEMS

Share