Notícies

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FCT I TENNIS-POINT

La Federació Catalana de Tennis i Tennis-Point, empresa líder en la venda d’equipament i material per a tennis, han signat un acord de col·laboració que converteix l’empresa alemanya en Proveïdor Oficial de la Federació, així com en partner de l’Àrea de Docència i Botiga Oficial de la FCT.

Amb l’esmentat acord, Tennis-Point proporcionarà descomptes als federats i federades, així com als clubs afiliats. A més a més, Tennis-Point posarà el seu programa de fidelització per a tècnics/ques, a disposició de tots aquells que disposin de titulació oficial NI,NII o NII, així com de la llicència federativa de tècnic/a en vigor.

L’acord es va formalitzar en la recentment inaugurada botiga de Tennis-Point al Passeig de Gràcia de Barcelona, per part del President de la FCT, Jordi Tamayo, i el Director General de Tennis-Point a Espanya, Miquel Just.

Per a Jordi Tamayo, l’acord amb Tennis-Point, “ens permet donar un gran valor afegit a tots els jugadors i jugadores amb llicència federativa així com als clubs,  donat que es tracta d’una companyia especialitzada en tennis i amb experiència contrastada. A més a més, l’omnicanalitat de Tennis-Point, permetrà a tots els tennistes poder gaudir de l’experiència comercial tant a la botiga física com en el seu e-commerce, facilitant l’accés a tot el valor afegit del qual disposaran”.

Per part seva, Miquel Just, màxim responsable de la companyia alemanya a Espanya, s’ha mostrat molt satisfet amb un acord que “suposa un pas molt important per a consolidar el nostre projecte al voltant del tennis. Catalunya i la FCT són un referent i una excel·lent plataforma per a la nostra expansió”.

SOBRE TENNIS POINT

Tennis-Point és un dels estendards de la companyia alemanya Signa Sports United, propietària d’un total de 13 coneguts portals web especialitzats en esport.  Recentment, va obrir les portes la nova botiga de Tennis-Point a Barcelona, situada a la cantonada de Passeig de Gràcia amb Rosselló i que reuneix les principals marques líders de tennis. Amb un disseny espectacular dividit en dues àmplies plantes, aquesta nova botiga és el segon pas d’un ambiciós pla que la cadena ha posat en marxa per a complementar el seu negoci en línia. La nova botiga de la cadena alemanya a Barcelona, és la botiga especialitzada en tennis més gran de la capital catalana i un dels grans referents nacionals i internacionals. És la segona botiga que obre al nostre país, després de la seva estrena fa un any a Mataró (Barcelona). La filosofia de la marca, es sosté en tres pilars: màxim assortiment de les millors marques, assessorament especialitzat i garantia de millor preu.

 

 

Share