CELEBRADES LES DUES PRIMERES PROVES DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL SUB-14

El cap de setmana del 4 al 5 de febrer es van celebrar les finals de les dues primeres proves del Circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, projecte impulsat per l’organització del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó, el RCTB-1899, la Federació Catalana de Tennis i Esportcat.

Indira Delgado i Vlad Secara van ser els campions de la primera parada del circuit, que es va celebrar durant quatre caps de setmana a les pises del Club Tennis Reus Monterols. La jugadora del Golf Terramar va superar en la final en un duel molt igualat a Maria Trujillo per 7/5 6/4. En el quadre masculí, Vlad Secara va guanyar a Álvaro García per 1/6 6/1 10/6.

El diumenge 5 de febrer es van celebrar les finals de la segona prova del circuit, disputat al Club Tennis Sabadell. En aquest cas, la campiona del quadre femení va ser Tomiris Nurzhan després de superar a Sofi Plamenova per 6/4 6/2. El campió de la final masculina va ser Nicolau Canas, que va guanyar a Oriol Álvarez per 6/3 6/2.

Els dos campions del torneig de Reus i els dos de Sabadell s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova Sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes del RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. D’aquesta manera, ja tenim els tres primers classificats del quadre masculí i les tres primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14 i que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. De les sis places que queden per adjudicar, dos sortiran dels altres tornejos sub-14 pendents de finalitzar la setmana que ve a Girona (11 de febrer) i Lleida (12 de febrer), i els altres tres noms seran per invitació de l’organització.

Paral·lelament a les finals, es va celebrar la gran festa del Tennis Català de base amb el Godó Family Day, que va comptar amb la participació de Tommy Robredo. Durant tot el matí es van fer activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i es van sortejar entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.