Notícies

50 ANYS DEL CT JUNEDA

El passat dissabte 13 de juliol, el CT Juneda va celebrar els actes principals del seu 50è aniversari. La festa va començar a la tarda amb el partit d’exhibició entre les lleidatanes Ares i Aran Teixidó., que van oferir un gran partit al nombrés públic assistent. Posteriorment, es va celebrar el sopar de gala, durant el qual es varen fer entrega dels trofeus als guanyadors dels campionats socials de tennis i pàdel que anualment organitza el club.
L’acte va comptar amb la presència de Magda Peris, primera Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Juneda, de Joan Segura, representat territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, de Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis i de José Luis Solans, Delegat Territorial de la Federació a la Província de Lleida.
Durant l’acte, el President del CT Juneda, Josep Masbernat, va rebre un record commemoratiu de la FCT, de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física així com del Sicoris Club, representat pel seu President, Eduard Abella.
Share