Notícies

CELEBRADES LES FINALS DE LA 4a EDICIÓ DE LA LLIGA CATALANA

Aquest passat 16 i 17 de juny, es van celebrar al CIT Cornellà, les finals de la Lliga Catalana de Tennis 17/18. Després de 10 mesos de competició, amb més de 10.000 tennistes de més de 1.000 equips pertanyents a més de 100 clubs del tennis català, arribava el moment de la veritat; 40 finals amb el títol de campió en joc.

La Lliga Catalana és a ja a dia d’avui, la gran competició per equips del tennis català, i les finals una autèntica festa que gaudeixen, no tant sols els 80 equips que hi participen, sinó tots clubs implicats; són ja molts els equips finalistes que venen acompanyats per companys del seu club per passar una jornada festiva.

Finalitzem la 4a edició de la Lliga i encarem la 5a amb la màxima il·lusió  i ambició per a continuar creixent. Som ja una les competicions per equips de referència del tennis europeu, però continuarem treballant per estar a l’alçada dels clubs del tennis català.

Volem agrair el suport i la presència durant les finals, als Patrocinadors de la FCT: Rmotion, HEAD, WALA, Aneto i Munich

Moltes felicitats a tots els equips participants!!

 

4a LLIGA CATALANA / CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS PER COMARQUES “MEMORIAL CARLOS PUNZANO”

Adjuntem enllaç a quadres i actes de les diferents categories:

EQUIPS ABSOLUTS I SÈNIORS

EQUIPS JUVENILS

GALERIA FACEBOOK

GALERIA

 

Share