Notícies

NOVA EDICIÓ DEL TICB DE TENNIS PLATJA, PLE DE NOVETATS

Barcelona, capital mundial de l’esport, acollirà entre el 28 de setembre i 30 de setembre, l’11ena edició del torneig més important de la península i un dels tornejos més grans d’Europa, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis platja. A més a més, durant el torneig, hi ha previstes moltes activitats promocionals que comptaran amb la participació de jugadors i jugadores internacionals de màxim nivell. Aquesta edició del TICB està organitzada pel Beach Tennis Barcelona Club, que ha rebut el relleu de la Federació Catalana de Tennis, organitzador del torneig durant 10 anys.

El cap de setmana començarà amb l’ITF$0 de categoria masculina i femenina que tindrà lloc el divendres 28 de setembre, avantsala del ITF$6.500 que tindrà lloc el dissabte i diumenge 29/30 i en el qual podrem gaudir d’un quadre femení, masculí i mixt de luxe, amb partits de màxim nivell. El diumenge 30 ens ofereix un dia ben carregat de beach tennis, amb l’Open N3 de Barcelona, en què competiran els millors jugadors i jugadores nacionals, la disputa de la categoria sub-14 i el plat més esperat, les semifinals i finals del ITF $ 6.500.

El 11è TICB també donarà cabuda a diferents activitats de promoció del beach tennis entre el públic amateur i infantil amb ganes de provar aquest esport ;). Així doncs, la tarda del dissabte 29 de setembre, entre les 18:00 i les 20:00, el Beach Tennis Barcelona Club te previstes moltes activitats per donar a conèixer el tennis platja entre el gran públic.

Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis platja: Tota la informació »

JORNADA AMATEUR RACKET CUP

La Amateur Racket Cup, és una activitat de raqueta pensada per a altres esports de raqueta o platja. L’activitat consistirà en  poder realitzar una masterclass amb l’Alba Gamell, número 1 d’Espanya durant el 2017, per a seguidament poder celebrar una competició guiada en la qual els participants hauran de demostrar el que han après.
Amateur Racket Club: Tota la informació »

FAN ZONE

Espai molt especial pensat per als més petits,  que podran conèixer i provar el beach tennis. Estarà activa durant tot el cap de setmana del 28-30 de setembre.
Fun Zone: Tota la informació »

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | On jugar? | Competició | Notícies Tennis Platja | Vols organitzar una prova?

 1661-WEB-TICB 17-TENNIS PLATJA-AMERICA (10x21)-2TRZ - tots logos ok-01

Share