Notícies

39ena EDICIÓ DE LA DIADA DEL TENNIS CATALÀ

Dissabte 30 de novembre, l’Acadèmia Sánchez-Casal va acollir la 39a edició de la  Diada del Tennis Català. Una Diada amb presència de tota la família del Tennis Català; directius, jugadors/es, tècnics/ques, àrbitres i representants de les Institucions Públiques.  La Diada va ser presentada un any més per Xavi Andreu.

La Diada va donar inici amb els Parlaments Institucionals. Va obrir l’acte el President del CE Sánchez Casal, Sergio Casal, que va agrair a la Federació  la confiança dipositada en el club per celebrar aquest important esdeveniment. A més a més, Casal va fer entrega al President de la FCT, Jordi Tamayo, d’un record amb motiu del 20è aniversari del club.  Seguidament, l’ex-Secretari General de l’Esport i actual President d’ESI i de la Taula Assessora de l’Esport Català, Josep Maldonado, va agrair a la Federació i al seu President la total aposta i suport per l’esport inclusiu i va elogiar la tasca que està duent a terme la recentment constituïda Fundació del Tennis Català. Per la seva banda, Miguel Díaz, President de la RFET ens va fer arribar  les seves paraules de força i reconeixement a la tasca realitzada per la Junta Directiva de la FCT encapçalada per Jordi Tamayo. Díaz també va destacar la gran tasca que realitzen els clubs del tennis català any rere any.

Jordi Sans, Director de la UFEC va posar en valor a la Federació Catalana de Tennis, de qui va destacar la seva força social, tant en l’àmbit de clubs com de llicències federatives.  Per la seva banda, el President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo –que va estar acompanyat en el seu parlament per tots els membres de la Junta Directiva-, va destacar l’actual situació de la federació,  que permet encarar amb optimisme el futur de la federació després de gairebé tres anys d’inesgotable treball per part de tot l’equip directiu així com de tots els professionals de la casa.  Tamayo també va voler destacar els nous projectes en els quals treballa actualment la federació amb l’objectiu de promocionar el nostre esport i fer créixer la base de practicants del tennis a Catalunya. També ens va acompanyar en la Diada el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé, que va reiterar la seva felicitació a la Federació per la nova línia estratègica pensada per a promocionar el tennis, en la qual la DIBA és part activa amb el suport a l’Street Tennis. Va cloure els parlaments el Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, que va refermar el compromís incondicional amb la Federació, va elogiar el seu equip directiu per la capacitat de donar la volta a la complicada situació econòmica i va valorar la gran coordinació de treball diari entre totes dues institucions.

Durant el sopar, es varen fer entregar dels Trofeus de Campions i Finalistes dels Campionats de Catalunya 2019 en totes les categories, però el moment més emotiu de la nit es va viure amb el rècord que la FCT va tenir cap a Andrés Gimeno, gran icona del tennis català i que recentment ens va deixar. Alguns dels seus amics presents en la Diada, com en Lis Arilla, varen destacar la gran qualitat esportiva i humana de l’Andrés.

GALERIA FOTOS (en breu)

 

Share