Notícies

1era EDICIÓ DE LA RED CUP, I TORNEIG INTERNACIONAL DE TENNIS JUVENIL CIUTAT DE TARRAGONA

Aquest dijous 7 de Març, el president del Club Tennis Tarragona, Pere LL. Bergada, el president de la Reial Federació Espanyola de Tennis, Miguel Díaz, Joan Plana, Representant de l’esport a Tarragona, Jordi Tamayo, President de la FCT i Els Responsables del Torneig Lluís Yebra López i Antonio Poveda, han fet la presentació oficial en roda de premsa a les 13:00h a la sala d’Actes de la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona de la I edició de la RED CUP, I Torneig Internacional de Tennis Juvenil Ciutat de Tarragona que es disputarà a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona del 2 al 7 d’abril de 2019.

Per primer cop a l’història, Tarragona serà seu d’una proba del Circuit Mundial de Tennis Juvenil. El Club Tennis Tarragona, dintre del seu pla estratègic te clar que com a institució i club referent ha de tenir un torneig insígnia que representi l’essència del Club i els seus valors. A mig Termini, el club Tarragoní, aspira a pujar la categoria del torneig de grau 5 a grau 3 (equivalent a un ATP500). Categoria que s’aconsegueix només per mèrits assolits en la qualitat de l’organització.

A partir del dissabte 30 de març el Club Tennis Tarragona acollirà la jornada d’inscripció per poder disputar la fase prèvia del torneig de tennis juvenil més important del territori.
A partir de diumenge dia 31 de març, i durant tota la primera setmana d’abril, més de 128 tennistes de 35 nacionalitats diferents disputaran la RED CUP, I Torneig Internacional de Tennis Juvenil Ciutat de Tarragona.

A dia d’avui, a la Red Cup, hi han apuntats 402 nois en els que hem de remarcar la presencia del 38e ranquejat mundial, l’ucraïnès Eric VANSHELBOIM i el Suís Dominic Stephan STRICKER 55e classificat mundial. A nivell femení, comptem amb 290 inscrites i cal destacar la presencia actualment de Jessica Bouzas, actual 112 del ranking mundial juvenil.

FOTOS I NOTA: Club Tennis Tarragona

Share