Notícies

11è TORNEIG DE TENNIS ADAPTAT DEL CD TERRASSA HOCKEY

El proper diumenge 5 de novembre se celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey l’11a Edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat psíquica.
Des de les primeres edicions els centres d’atenció especial Prodis, Fupar i Atendis estan directament relacionats en l’organització d’aquest Torneig.
En aquesta edició volem seguir promocionant l’esport en els centres, perquè tots els participants gaudeixin d’un dia especial de tennis, on els socis del CD Terrassa ens sumarem a l’esdeveniment.
A més dels jugadors participants de l’Escola Adaptada de Tennis del CD Terrassa Hockey, que són dels centres Fupar, Prodis i Atendis, volem comptar amb els centres de l’Escola Crespinell, Auria, Catalonia, i l’Escola de Tennis de l’Acell
El torneig es desenvoluparà al llarg del matí, per una banda amb la modalitat de destreses, on els jugadors mostraran les seves habilitats, i per altre la modalitat de dobles on jugaran amb socis voluntaris tennistes del club, donant-li un caire més d’inclusió al torneig.
Paral·lelament al torneig hi haurà una classe dirigida de zumba per aquells jugadors que estiguin esperant, acompanyants, familiars, socis del club i tothom que vulgui animar-se. Aquesta activitat serà de 11 h a 13 h.
Esperem arribar als 75 participants en l’edició d’aquest any i amb la col·laboració dels centres farem un torneig dels més especials de la temporada.
Aquest és l’ordre del dia:
9,30h Arribada i presentació
10.00h Inici de la competició de destreses i modalitat de dobles
13.00h Fi de la competició i entrega de premis
13,30h Pica-pica de germanor per tots els participants

Imatge pancarta TERRASSA

Share