ISABELLA HARVISON I MAX ALCALÀ, CAMPIONS DE CATALUNYA JÚNIOR

El CM Tennis Vall Hebron va ser seu la setmana del 27 de gener al 3 de febrer, del Campionat de Catalunya Júnior. Una nova oportunitat per poder veure els/les  millors tennistes del tennis català.

En el quadre femení, la final la varen disputar la tennista del CDT Castelldefels Isabella Harvison enfront la gironina del Cercle Sabadellés Cristina Mayorova. Harvison, que sortia com a tercera cap de sèrie, va superar en semifinals a la principal favorita i actual campiona de Catalunya absolut, Nadja Bay (RCTB1899). Per la seva banda, Cristina Mayorova, que sortia com a cap de sèrie número 13, va vèncer en semifinals a la lleidatana i defensora del títol Aran Teixidó (CT Tarragona) per 64 63.  En la final, Harvison va superar Mayorova por un doble 64, després d’un intens partit que es va resoldre del costat de la tennista del CDT Castelldefels.

En el quadre masculí, nova final per al tennista del CT Cabrils Max Alcalà, finalista del campionat de Catalunya Júnior 2018 i actual campió de Catalunya absolut. Alcalà que sortia com a cap de sèrie número u del torneig, es va enfrontar en la final a Pau Fanlo (RCPOLO). Tots dos arribaven a la final després de superar a Jorge Plans (75 /62) i Iñaki Cabrera (62 / 63) respectivament. En la final, Max Alcalà va fer bons els pronòstics i es va imposar a Pau Fanlo per 63 60.

El Campionat de Catalunya Júnior, va comptar també amb competició de dobles masculins, femenins i mixtes. Els campions i finalistes varen ser: