EL BEACH TENNIS BARCELONA, CAMPIÓ DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB

El Club Nàutic Masnou va acollir el diumenge 1 de desembre el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de club. Fins a 18 equips varen participar en el torneig, entre 1a i 2a categoria.

En 1a categoria, el títol fou pel Beach Tennis Barcelona”A”, que es va imposar en una  gran final al CT Ripollet. La eliminatòria es va decidir en el tie break del tercer i decisiu partit de dobles mixtes, que va enfrontar a Fernández/Quintana (Beach Tennis Barcelona) amb Rebull/Rodriguez (CT Ripollet) amb resultat final de 9/8. Prèviament, en el dobles femení,  Gamell/Fernández  (Beach Tennis Barcelona) havien superat a la parella Grifoll/Salas (CT Ripollet) per 93 i Rodriguez/Filella (CT Ripollet) superaven a Quinta/Peinado (Beach Tennis Barcelona) per idèntic resultat.

Per altra banda, en final de 2a categoria va haver-hi derbi de club que va enfrontar als equips “C” i “G” del Beach Tennis Barcelona, amb victòria final pel Beach Tennis Barcelona “C” en el decisiu dobles mixtes per 6/2.