CABALLERO I PADRÓ, CAMPIONS A CARTAGENA

El Club de Tenis Ciudad de Cartagena, va organitzar del 3 al 7 d’abril la XXXI edició del Torneig nacional “Ciudad de Cartagena” Sots 15, considerat el més important de la categoria a escala estatal. Fins a 7 jugadors i jugadores representants del tennis català es varen desplaçar a Cartagena per a disputar el torneig amb l’expedició organitzada per la FCT; Raquel Caballero (CT de La Salut), Jordina Cegarra (CT Barcino), Laura Guberna (CE Laietà), Alex Padró (CT Barcino), Noah Regas (CT Girona), Luis Utrilla (RCTB1899) i Carles Rojas (CE Laietà) acompanyats pels tècnics de la FCT Miqui Moreno i Ivan Ortiz. Destacar que gairebé la totalitat dels jugadors i jugadores formaven part de la Selecció Catalana infantil que va disputar el passat setembre el Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques.

En el quadre femení, el sorteig va deparar duel català en primera ronda, amb l’enfrontament entre Laura Guberna i Raquel Caballero, amb victòria per la tennista del Club Tennis La Salut per un doble 64 davant la primera cap de sèrie del Torneig. Aquesta victòria va acabar de reforçar mentalment Raquel Caballero, que va estar molt intensa i mentalment molt forta durant tot el torneig. En la final, enfrontament davant Raquel Gonzàlez a qui va guanyar per 76 62. Gonzàlez havia superat en quarts de final a Jordina Cegarra per 64 16 62.

En el quadre masculí, gran torneig del tennista del CT Barcino Alex Padrò, que com Caballero va estar molt intens i ambiciós durant tot el torneig. Padró s’enfrontava en una duríssima final amb Carlos Guerrero, a qui superava en tres sets per 36 62 62.