Yolanda Pifarré, campiona al Circuit d’Estiu de Salou

Yolanda Pifarré (Club Tennis Urgell) es va proclamar campiona  del Circuit Juvenil del CT Salou en categoria infanti . La jugadora entrenada per SLAM va superar a la final la tennista del Real Zaragoza Marta Falceto per 6-3, 2-6 i 7-6.

A la categoria infantil masculina, Pep Canyadell (CT Urgell) no va poder continuar amb la seva excel·lent ratxa de resultats i va cedir a la final de Salou davant Pol Botifoll, del Club Tennis Manresa per 3-6, 6-2 i 6-2.

Per la seva banda, Gerard Villanueva (CN Lleida) es va proclamar sots-campió després de perdre a la final davant Eduard Palacios per 6-1 i 6-3, mentre que el també lleidatà, Roger Lera, va ser finalista cadet en caure davant l’aragonès Pablo Irigaray.