XVI Internacional d'Espanya"MEMORIAL SIMON MATEO"

Dissabte 23 de juny el CTB Teià va ser escenari de les finals del XVI Internacional d’Espanya”MEMORIAL SIMON MATEO”, torneig internacional que dona cabuda als més veterans  i que s’ha guanyat després de les ja 15 edicions una indiscutible projecció internacional i reconeixement oficial per l’ITF.

L’edició d’enguany del Campionat d’Espanya per a veterans, el més important de tots els que s’organitzen a Espanya, classificat en la  categoria II i organitzat a Catalunya ha batut un rècord de participació amb més de 209 inscrits de 17 països diferents.

El bon ambient i el bon tennis van ser els denominadors comuns d’una jornada en la què el tennis dels veterans nacionals va imperar davant dels quasi 50  estrangers.