Notícies

XL Trofeu Joan Compta, al CT de la Salut

Ahir va finalitzar la XL edició del Trofeu Joan Compta “In Memoriam”, 7è Campionat d’Espanya Infantil per Equips Masculins i Femenins que es va disputar a les pistes del CT de la Salut.

El CT Valencia, primer favorit,  va revalidar el títol de campió  en la categoria masculina davant del CT Chamartin, vuite cap de sèrie,  al que es va imposar per 3-1.

Per arribar a la final, el CT Valencia va haver d’eliminar en semifinals al CT de La Salut, tercer favorit, que no va cedir fins el darrer partit de dobles que va acabar donant el 3 a 2 als valencians.

Per la seva part, el CT Chamartin va derrotar per 3 a 1 al CE Laietà, segon favorit, evitant d’aquesta forma la presencia d’un representant català a la final.

Pel que fa a la competició femenina, el trimof va ser pel CT Barcino, tercer favorit, en imposar-se a la final al CT Valencia, quart cap de sèrie, per 2 a 0.

Per arribar a la final, les catalanes van superar al segon favorit, el RCT Barcelona -1899, per 2 a 1 mentre que les valencianes van eliminar, també per 2 a 1, al RGC Covadonga, equip que havia donat la sopresa als quarts de final en derrotar al Topten TC, màxim favorit de la competició.

La consolació masculina va ser CT Las Vegas que es va imposat al RCT Barcelona-1899 per 4-0, i la femenina pel CT Murcia que va derrotar al CT Tafira per 2 a 0.

Com sempre, l’organització del CT de la Salut ha estat perfecta i el nivell exhibit pels nostres joves jugadors és més que prometedor.

Share