Notícies

XIII CONGRÉS NACIONAL DE TENNIS 28-29 Oct 2016 Sant Sebastià

El XIII Congrés Nacional de Tennis que organitza la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) es celebrarà aquest any a Sant Sebastià, els dies 28 i 29 d’octubre, en col·laboració amb la Federació Vasca de Tennis (FVT). Les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Sant Sebastià i a l’Hotel Sant Sebastià.

La cita reunirà alguns dels màxims exponents del tennis nacional i internacional, en un programa que contemplarà temes diversos, des del desenvolupament de jugadors en les primeres etapes, fins a propostes per a l’entrenament amb jugadors de competició i alta competició, abordant diferents àrees com la psicologia, la preparació física, l’entrenament tècnic-tàctic, etc.

També s’exposaran els resultats del projecte de seguiment i control de jugadors realitzat per la RFET durant l’any 2015 des del Departament Esportiu, així com alguns avenços de les propostes de formació i eines d’utilitat per a tècnics.

Aquesta propera edició comptarà amb experts en l’àrea de la fisiologia com Iñigo Mújica, o a l’àrea de preparació física amb Jaume Fernández, a més d’entrenadors de jugadors de competició i alta competició com Jofre Porta i Alejo Mancisidor, entre d’altres. També s’abordarà la prevenció de lesions i s’organitzaran taules rodones i de treball sobre alguns tòpics d’interès.

Ja està disponible el Programa definitiu del Congrés, així com del formulari i condicions d’inscripció.

Link RFET

7124_Foto

Share