Notícies

Xerrada formativa “APRENDRE DELS CAMPIONS”

El Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll organitzen, el proper 1 de febrer, una xerrada formativa anomenada “Aprendre del Campions”. La formació anirà a càrrec de Pep Marí, Cap de Psicologia del CAR de St. Cugat i comptarà amb la col·laboració de Gaby Esparza, medalla de plata a Sidney 2000

El Ponent

Pep Marí Cortés

Nascut a Girona (1964)

Llicenciat en Psicologia

Màster en Psicologia a l’Esport per l’UAB.

Cap del Departament de Psicologia Esportiva del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Porta treballant durant més de 20 anys, l’aspecte psicològic amb esportistes d’elit.

Autor del llibre: Aprendre de los Campeones (Ed. Plataforma 2011)

Té un gran bagatge i dilatada experiència com a comunicador, mitjançant nombroses xerrades amb entitats esportives i empreses, i també en intervencions en mitjans de comunicació (té una secció a Catalunya Ràdio)

La ponència

Mitjançant el seu llibre, que és un recull de la seva experiència laboral, demostra que: “.. per arribar a l’excel·lència a qualsevol àmbit de la vida, es poden seguir les mateixes passes que per arribar a ser un gran esportista…”

També participarà a la xerrada el taekwondista Gabriel Esparza, medalla de plata als Jocs Olímpics de Sidney 2000, i Cap de l’oficina d’Alt Rendiment Català, per explicar com les receptes d’en Pep Marí li van ajudar a assolir els seus èxits esportius

A qui va adreçada

A esportistes, entrenadors i tècnics esportius, de qualsevol modalitat esportiva interessats en la seva millora esportiva i personal. També està oberta a la resta de la població en general.

El lloc on es farà

La xerrada es farà a la sala d’actes de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) al carrer de Macià de Bonaplata, número 4, de Ripoll.

La xerrada és totalment gratuïta, i serà presentada per en Xevi Ardite, membre del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Es demana, si us plau, confirmar l’assistència al telèfon 972.70.23.56 del Servei de l’Esport de l’Ajuntament de Ripoll, o bé per correu electrònic a l’adreça: consellesportiu@ceripolles.cat

Share