Notícies

X LLIGA McDonald’s LLEIDA per equips benjamins de Tennis

El cap de setmana passat va posar el punt i final la X Lliga McDonald’s Lleida de tennis organitzada pel Club Tennis Lleida i amb el suport de McDonald’s Lleida, patrocinador de la Lliga,
donant suport una vegada més al tennis benjamí de les nostres terres i fent possible així, que aquesta lliga sigui més gran i continui sent un referent a la província de Lleida arribant a la seva desena edició.

La competició ha tingut una durada de dos mesos, jugant-se cada cap de setmana en els diferents club de la província i finalitzant la Lliga amb una gran festa el dia 24 de Novembre a les instal·lacions del Club Tennis Lleida amb la participació de tots els nois i noies.

Aquesta nova edició, són 11 els equips participants amb més de 100 nois i noies d’entre 8 i 10 anys amb ganes de fer noves amistat i gaudir d’un esport on la competició tradicional per eliminatòries és molt dura per aquestes edats.

Els grups d’aquest any són:

GRUP Ronald McDonald GRUP Happy Meal
CLUB TENNIS URGELL A CLUB TENNIS URGELL B
CLUB NATACIÓ LLEIDA A CLUB TENNIS LLEIDA B
CLUB TENNIS LLEIDA A CLUB NATACIÓ LLEIDA C
CLUB TENNIS BALAGUER CLUB TENNIS LLEIDA C
CLUB NATACIÓ LLEIDA B CLUB NATACIÓ LLEIDA D
SICORIS CLUB

Pel que fa als resultats finals, el Club Natació Lleida A s’ha proclamat campió al grup Ronald McDonald després de superar a la última jornada al Club Tennis Lleida A per 4 a 1. Tot i el resultat, els joves jugadors del Club Tennis Lleida A van plantar cara fins a l’últim moment.

En el cas del grup Happy Meal, l’equip campió d’aquesta edició ha set el Club Tennis Lleida B després de superar al Club Natació Lleida C per 5 a 0. Tot i la derrota de Natació Lleida C han aconseguit la segona posició per davant del Club Tennis Lleida C per un sol punt de diferència.

L’eliminatòria que decidia la quarta posició era la que enfrontaven al Sicoris Club contra el Club Tennis Urgell B. Gràcies a la victòria per 3 a 2 del Sicoris, va donar la quarta posició a aquest tot i empata a punts amb Tennis Urgell B, ja que l’enfrontament directe els hi es al seu favor.

La festa de cloenda de la desena edició de la Lliga Benjamí McDonald’s Lleida va posar el seu punt i final d’aquesta nova edició i demostrant una vegada més que el campió de la Lliga ha estat tot el tennis benjamí de les terres de Lleida, amb la participació d’una vuitantena de nois i noies a la gran festa.

La festa va començar amb la presentació de tots els equips participants a la pista central del Club Tennis Lleida, on se’ls hi va fer entrega dels seus merescuts premis i regals per a tots els participants.

Tot la seguit, la festa va continuar amb jocs per a tots els nois i noies assistents, on els nois havien de demostrar les seves habilitats com a conductors, damunt dels inflables, amb una pilota als peus, amb jocs de col·laboració i jugant a tennis amb un camp molt més petit.

La competició de mini tennis va donar cinc guanyadors, aquets van ser; Victor Sanchez, Alejandro Barranco, Alejandro Vicente, Victor Juclà i Odei Garcia.

Després dels jocs, la festa va continuar amb l’entrega dels premis als guanyadors del campionat de mini tennis i el sorteig de regals amb la col·laboració de McDonald’s Lleida que va fer possible fer d’una festa una gran festa. La festa va concloure amb un gran berenar pels nois i noies.

Per últim, l’organització volia agrair la col·laboració de McDonald’s Lleida i el seu suport durant tota la Lliga, que ha fet possible que aquets nois i noies no es quedessin sense la competició més divertida de tot l’any i poder gaudir de l’autèntica festa del tennis Benjamí el cap de setmana passat.

CLASSIFICACIÓ FINAL X LLIGA McDonald’s LLEIDA

GRUP RONALD MCDONALD

1.- Club Natació Lleida A – 18 punts

2.- Club Tennis Lleida A – 16 punts

3.- Club Tennis Urgell A – 5 punts

4.- Club Tennis Balaguer – 1 punt

5.- Club Natació Lleida B – 0 punts

GRUP HAPPY MEAL

1.- Club Tennis Lleida B – 24 punts

2.- Club Natació Lleida C – 17 punts

3.- Club Tennis Lleida C – 16 punts

4.- Sicoris Club – 6 punts

5.- Club Tennis Urgell B – 6 punts

6.- Club Natació Lleida D – 1 punt

Share