Notícies

Vuitena edició dels "ACES Solidaris" al Barcelona Open Banc Sabadell Godó 2015

En el marc del Barcelona Open Banc Sabadell de Tennis, el Banc Sabadell va presentar la nova edició dels ACES Solidaris.

Com ja és tradicional, l’entitat donarà 50 euros per cada ACE o punt de servei que aconsegueixen els tennistes durant la competició.

Aquest any, les ONG beneficiàries de la iniciativa són les fundacions AVAN, Vicente Ferrer i Pallapupas.

Mitjançant aquesta iniciativa, que enguany arriba a la vuitena edició, l’entitat -a més de l’aportació econòmica- té l’objectiu de proporcionar, durant els dies de l’Open, una finestra de visibilitat afegida a les ONG que cada any se seleccionen, col·laborant així a la difusió de la seva activitat social. Fins al moment, s’han lliurat 162.000 euros a un total de 21 fundacions.

– La FUNDACIÓ AVAN, amb 22 anys d’història, vetlla per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que conviuen amb una malaltia neurològica, així com amb el seu entorn més proper.
– La FUNDACIÓ VICENTE FERRER centra la seva acció social en el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, a l’estat d’Andra Pradesh, així com d’algunes de les comunitats més pobres i excloses socialment del planeta.
– La FUNDACIÓ PALLAPUPAS, formada per actors i actrius professionals, centra els seus esforços, des de fa més de 15 anys, a portar una mica d’humor i alegria, mitjançant les arts escèniques, a aquells llocs on fa més falta, com hospitals o residències de gent gran.

Share