Notícies

VII Torneig de Tennis Adaptat al CD Terrassa

El passat diumenge 17 de novembre es va celebrar a les instal·lacions del CD Terrassa, la 7ena edició del Torneig de Tennis Adaptat.

En aquesta edició hi van prendre part 58 tennistes, que actualment formen part de l’Escola de Tennis Adaptat del CD Terrassa, provinents dels centres Fupar, Prodis, i Crespinell; i de l’Escola de Tennis ACELL. Aquest any també hi va prendre part la Fundació Privada Atendis, els jugadors de la qual, són alumnes i usuaris de l’Escola de Tennis Adaptada  del club de Les Pedritxes.

Com en les passades edicions, durant el Torneig es van realitzar dues competicions, la de partits i la de destreses.

La competició de partits, es va dividir en dos grups. En el grup Blanc, el guanyador va ser Toni Ramírez (Prodis), que es va imposar en la final a Josep Bonete (ACELL). Marta Gómez (ACELL), va finalitzar en tercera posició.

En el grup Taronja, el guanyador va ser Roger Cots (ACELL), que es va imposar en la final a Santi Pérez (Prodis). Manuel Parras (Fupar), va finalitzar en tercera posició.

La competició de destreses es va dividir en 4 grups. En el grup Lila, Rosa Tomas (Fupar), va finalitzar en primera posició; Jose Antonio Romero (Fupar) en segona posició; i Salvador Martínez (Prodis) en tercera posició.

En el grup Vermell, Marcos Carreras (Atendis) va ser el guanyador; Jesús Bravo (Atendis) va ser segon; i Jordi Domínguez (Prodis) tercer.

En el grup Verd, Jordi Mundet (Prodis) va finalitzar en primera posició; Joan Martínez (ACELL) en segona posició; i Pep Contreras (Prodis) va acabar tercer.

En el grup Blau, Clara Serra (ACELL) va ser el guanyador; Paco Molina (Atendis) va acabar en segona posició; i Franc Carreras (Atendis) tercer.

Al acabar la competició, es va celebrar l’entrega de trofeus amb la presència de l’Alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Matadepera, Quico Sala; el regidor delegat de Serveis Socials de l’Ajuntament de Terrassa, Antoni Salvadó; el president del CD Terrassa Hockey, Santi Santanach; Neus Bosch, vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis; Mercè Balcells, representant de Prodis; Marta Puig, directora tècnica del centre Fupar; Francesc Martínez, president de la Federació ACELL; i Beth Sallent, representant de la Fundació Privada Atendis.

Share