Notícies

VIDEO | PAYOLA I GÜELL, CAMPIONS DE CATALUNYA CADET

Julia Payola del RCT Barcelona i Eduard Güell del CT La Salut es van proclamar el passat dia 18 d’abril campions de Catalunya en categoria cadet. El torneig que es va disputar del 12 al 18 d’abril a les instal·lacions del CIT de Cornellà va reunir moltes de les millors promeses del tennis català.

En categoria femenina, es van complir els pronòstics i Julia Payola es va imposar per un doble 6-2 a la jugadora del CT Andrés Gimeno Marina Olalla. Payola va demostrar un joc molt sòlid des de el fons de la pista que li va servir per adjudicar-se el títol.

Pel que fa al quadre masculí, Eduard Güell es va imposar per WO a Alejandro Reguant del CT Canet. El dia de la final Reguant va tenir una indisposició física que li va impedir disputar la final.

En dobles masculí, la parella formada per Ignasi de Rueda i Marc Milà es va imposar per WO a la parella formada per Alejandro Regunat i Francesc Rull. En dobles femení, les campiones van ser Alba i Laia Conejero, que es van imposar per 6-2 i 6-4 a Alba Cortina i Guiomar Maristany.

El president de la FCT, Joan Navarro, va presenciar la final femenina i va ser l’encarregat d’entregar els guardons als campions i finalistes del torneig.

Share