Notícies

Victor Martínez i Jordi Peinado guanyen el II Campionat “Oasis Reef Beach Center” al Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt.

El passat cap de setmana es va celebrar al recinte de Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt el segon campionat “Oasis Reef Beach Center”, prova inclosa dins del Circuit Català de Tennis Platja 2013. Gràcies a la bona infraestructura de què disposa aquest centre, els jugadors i acompanyants van poder gaudir no només d’un molt bon nivell de Tennis Platja, sinó també d’una gran quantitat de serveis extra com són una barbacoa, bar, zona “chill-out” amb sofàs o vestuaris.

Pel que fa als resultats, en la categoria masculina Victor Martínez i Jordi Peinado guanyaven la final a Gerard Rodríguez i Àlex Albors, i en la femenina, Mari Carmona i Ivet Escamilla s’enduien la victoria davant d’Elena Pau i Anna Perez. També es va disputar, un cop acabada la categoria de dobles, una prova individual masculina, on Gerard Rodríguez s’imposava a la final davant de Martí Magriñá.

Recordem a tots els jugadors i jugadores que la propera prova es disputarà a Torredembarra el diumenge 2 de juny, a la zona de Baix a Mar.

Share