Notícies

V Prova WE BEACH Club Natació Barcelona 15 de desembre 2013

We Beach acomiada l’any 2003 amb la Copa de Nadal de Beach Tennis col·laborant amb la Marató de TV3

Després de viure la temporada més completa de beach tennis dins del Circuit Català de Tennis Platja, l’activitat no acaba i WE BEACH la segueix amb un torneig per acomiadar el 2013 que es celebrarà el proper 15 de desembre a les instal·lacions privilegiades del Club Natació Barcelona.

El torneig “Copa de Nadal” pretén, per una banda, celebrar un 2013 que ha vingut protagonitzat per un clar creixement i èxit de tota l’activitat “beachera”, com per l’altre, formar part de les activitats que col·laboren amb la Marató de TV3.

Els jugadors, com va sent habitual, podran escollir entre la categoria Open (puntuable pel Circuit Català) i categoria Amateur, tan femenina, masculina com mixta, i podran gaudir d’unes immillorables instal·lacions a primera línia de mar, gràcies a tots els serveis del què disposa el Club com vestuaris, dutxes, piscina, gimnàs, restaurant, bar, etc. A més, hi haurà música per animar la jornada així com servei de menú atleta i opcions per menjar i altres novetats i sorpreses com la “xocolata calenta per a tots”, totes organitzades per l’equip tècnic de WE BEACH i CNB que de ben segur dinamitzaran tot el torneig.

Recordeu la possibilitat de poder realitzar el pagament d’inscripció de manera anticipada, beneficiant-se així d’interessants descomptes.

Podeu trobar tota la informació, el full d’inscripció, la publicació d’horaris i quadres, etc…a la web de la Federació Catalana de Tennis www.fctennis.cat accedint a la pestanya Tennis Platja / Competicions on dins de la prova del calendari hi han els documents adjunts, o bé al següent enllaç de  Facebook de Beach Tennis Barcelona https://www.facebook.com/events/423778044416565/

Us hi esperem! I recordeu, si no teniu parella de joc, no es impediment per participar, us ajudem a trobar-la!

Bon beach tennis, us esperem el 15 de desembre!

V Prova WE BEACH Club Natació Barcelona 15 de desembre 2013

Share