Notícies

Una nova edició de l'Activa Tennis es posa en marxa per culminar la Piràmide del Tennis Català

Aquest diumenge 15 de febrer les instal·lacions de Cornellà van acollir la primera jornada del programa Activa Tennis d’enguany.

Seguint amb els objectius de l’any anterior de potenciar i dinamitzar el tennis català, des de la Federació Catalana de Tennis s’inicia una nova edició d’aquest programa.

L’activitat va comptar amb la participació de més de quaranta jugadors de múltiples clubs d’arreu de Catalunya, dels quals sols quatre jugadors coincidien de club.

Sota les directrius dels tècnics de al FCT, els jugadors i jugadores van poder gaudir d’una activitat que comptava amb dues parts: una primera part dedicada a fer partits entre ells i, una segona part on hi havia diferents proves físiques i també l’anomenada “pista tècnica”, en la que els jugadors posaven a prova la seva precisió realitzant diferents cops bàsics del nostre esport.

El format  de l’activitat fa que coincideixi amb les finals del Campionat de Catalunya de la categoria dels seleccionats. En aquest cas coincidia amb la final d’Infantil. D’aquesta manera en acabar l’activitat els jugadors estaven convidats a quedar-se a veure la final i, veure que el resultat del seu treball pot donar fruits algun dia.

El balanç de la jornada és molt positiu per part dels jugadors i tècnics, i donar la possibilitat als jugadors de gaudir d’una jornada recreativa-competitiva de tennis és un valor afegit que els dona forces per seguir lluitant en el llarg camí de l’èxit.

Des de la direcció del programa agrair als Clubs que varen participar amb els seus jugadors i esperem des de la FCT que els fruits d’aquest programa segueixin sumant.

Share