Notícies

Una nova edició de la Copa Potter amb els millors jugadors veterans del circuit.

Les pistes del Real Club de Polo de Barcelona acullen una edició més des d’aquest divendres 30 i fins al diumenge 1 de juny la XLII edició de la Copa Potter, XXI Campionat de Catalunya de Veterans i XII Gran Premi Generalitat de Catalunya, en la qual prenen part els millors jugadors veterans del circuit.

Consolidada en el calendari de la Federació Internacional, la Copa Potter enfronta a les millors seleccions (IC) del tennis mundial durant tres dies d’intensa competició.

Un total de set equips IC, Bèlgica, França, Gran Bretanya, Irlanda, Itàlia, Espanya i EUA participen en una edició en la qual Espanya defensarà el títol aconseguit l’any passat.

El conjunt espanyol estarà format per Carlos Costa, Josep Blasi, Santi Tintoré, Francesc Castella, Martin Valenti, Francisco García, Eduardo Osta, Joan Puig i Miguel Mir (capità).

Els partits s’iniciaran el divendres i el diumenge a les 9.30 h i el dissabte a les 11 h. Tota la informació i resultats del torneig estarà disponible en la web de la Federació Catalana de Tennis: www.fctennis.cat i en la del IC d’Espanya: www.spain.ictennis.net

Una nova edició de la Copa Potter amb els millors jugadors veterans del circuit.

Share