Notícies

Una lesió impedeix Jordi Massallé disputar la final de la Danish Junior Cup

Un trencament fibril·lar a la zona abdominal va impedir que Jordi Massallé disputés la final de la Danish Junior Cup, un torneig de l’ITF Junior Circuit disputat a la localitat danesa d’Aarhus, per a la que tant brillantment s’havia classificat malgrat no estar a la llista de favorits.

El tennista del CT D’Aro va debutar derrotant al tercer favorit, el suec Filip Karlsson per 6/3 i 7/5. En segona ronda, el nostre representant es va desfer del danès Jesper Korsbaek per 7/6(2) i 6/2 mentre que a vuitens va superar al norueg Noah Hajdu per un doble 6/3. Ja a quarts de final, va derrotar per 6/2 i 6/0 al vuitè favorit, el turc Alp Horoz i a les semifinals va guanyar al britànic Scott Clayton per 6/2 i 6/4. Malauradament, els esmentats problemes físics van impedir que Massallé disputés la final la qual cosa va significar el triomf de l’altre finalista, el britànic Jonny O’Mara.

Cal recordar que en la prova disputada l’anterior setmana a la també localitat danesa de Odense, Massallé havia arribat a les semifinals on el segon favorit, el suec Fred Simonson, l’havia barrat el pas a la final en guanyar-lo per 7/5 i 6/2.

En resum, nou victòries i una sola derrota en pista, un excel·lent balanç de l’actuació del nostre representant a terres daneses.

Un trencament fibril•lar a la zona abdominal va impedir que Jordi Massalle disputés la final de la Danish Junior Cup, un torneig de l’ITF Junior Circuit disputat a la localitat danesa d’Aarhus, per a la que tant brillantment s’havia classificat malgrat no estar a la llista de favorits.

Share