Notícies

Una Diada rècord

El sopar de la Diada del Tennis Lleidatà reuneix 261 persones a la Fonda (92 nens) en la seva vintena edició en una vetllada plena de regals i sorpreses.

CLIP DIADA DEL TENNIS LLEIDATÀ 2013 from FCT Lleida on Vimeo.

Es van guardonar tots els campions i finalistes del Terraferma 2012 i del III Màsters Wala, es van entregar tres Premis Especials i el Premi Fair Play.

El tennis lleidatà va viure la seva gran festa ahir dissabte a la nit amb un sopar rècord que va reunir 261 persones a la Fonda del Nastasi, entre elles 92 nens. Va ser una vetllada plena de regals, sorpreses, actuacions i on s’hi van aplegar clubs, tennistes, entrenadors, patrocinadors i representants de les institucions.

Després d’un any d’impàs es va recuperar la forma tradicional de la Diada (en format sopar, enlloc de dinar) i durant la nit es van lliurar els trofeus a tots els equips campions i finalistes del Terraferma 2012, i els campions i finalistes individuals del III Màsters Provincial Wala.

Un total de 56 trofeus, des de benjamins fins a veterans +45, a més a més de la categoria de tennis amb cadira de rodes. Tots ells van rebre vals per material esportiu de Wala tant en categoria masculina com en femenina.

També es van lliurar tres Premis Especials. El primer, al president de ICG Software, Andreu Pi, per la seva col·laboració amb la FCT de Lleida com a patrocinador; el segon, al tècnic Antonio Pifarré pel seu treball amb el grup de cadira de rodes; i el tercer, a l’equip de més de 50 anys del CT Tàrrega, el més veterà dels que competeixen al Comarcal. El premi Fair Play va ser per Gerard Pascual (CN Lleida).

La vetllada va ser amenitzada amb l’actuació d’un grup de noies de la Dansa Estudi i del Màgic Arnau i amb el sorteig de regals entre els assistents.

Pel que fa a les autoritats, hi van assistir, entre d’altres, el Representant Territorial de Federació Catalana de Tennis, Ignasi García; el president de la Federació Catalana, Joan Navarro; el Director General de la FCT, Antoni Cuadrada; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el representant Territorial d’Esports de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joaquim Perisé i el Representant Territorial de Girona, Pere Lluís Bergadà.

Us adjuntem fotografies del sopar i els llistats del premiats del Terraferma i del III Màsters Wala

clicar per fer més gran

Share