Una campiona i tres finalistes al Màster del Circuit Juvenil d’Estiu

Quatre tennistes de les Terres de Lleida van disputar la final en la seva respectiva categoria del Màster del Circuit Juvenil d’Estiu de Tennis de 2011 que es va celebrar al CT Lleida amb el resultat final d’un títol de campiona i tres finalistes. La victòria va ser per a Magda Aubets (CT Solsona) que va derrotar a la final de la categoria infantil a Alba Conejero (3-CST Cunit) per 6-4 i 6-4
Óscar Manciñeiras (CT Lleida) es va quedar a les portes d’endur-se el títol de la categoria cadet masculí en una gran final que va començar dominant en el primer set per 6-3, però que va acabar cedint per 3-6, 6-1 i 6-1 davant Xavier Pineda. A la primera ronda havia superat Albert Freixas per 6-0 i 7-6 i a semifinals es va desfer d’Ignacio Otto 7-6 i 6-3 en un partit on les quasi dues hores del primer set van ser determinants per al resultat final.
Pel que fa al cadet femení, la jugadora del Club Tennis Urgell Ainhoa Dueñas no va poder superar Judit Vives tot i la lluita del primer set i va acabar perdent per 6-4 i 6-1. Per arribar a la final, les jugadores que va deixar pel camí van ser Miriam García i Clàudia Castella per 6-1 i 6-2, i 6-2 6-0, respectivament.
L’altra jugadora del Tennis Urgell, Ares Llobera, que jugava la final de la prova aleví femení, no va poder superar la tennista Julia Logtenberg. El resultat final va ser de 6-3 i 6-1. A la primera ronda va guanyar Júlia Aliseda i a les semifinals Marta del Pino.
Alejandro Serret, del Club Tennis Lleida, es va quedar a les portes de poder disputar la final en perdre en semifinals davant qui seria el campió de la prova aleví masculí Adrià Soriano. El resultat va ser 6-3, 0-6 i 6-2, que demostra la igualtat. A la final, Soriano es va imposar a Nikolas Sánchez-Izq. per 6-3 i 6-0.