Un Brugués llençat guanya l’ITF Futures de Palma del Río

Arnau Brugués continua amb la seva gran temporada en la que porta 35 victòries consecutives el que ha suposat adjudicar-se el vuitè ITF Futures de la temporada.

El tennista del CT Sabadell, tercer favorit de la competició,  es va proclamar campió del XVI Open Cruz Campo – Ciudad Palma del Río, un  torneig dotat amb 15000 i disputat en pistes ràpides,  en imposar-se a la final al tennista eslovac Miloslav Mecir per 6/1 i 6/3, fill del mític “Big Cat”.

En el seu recorregut fins el títol, Brugués va derrotar a Enrique López, per 6/3 i 6/4 en primera ronda. A vuitens de final es va desfer del tennista japonès resident a Valencia, Taro Daniel, per un doble 6/1.

Ja a quarts de final va guanyar al rus Ilya Belyaev per un doble 6/4 mentre que en semifinals va necessitar els tres sets per deixar fora al finlandès Harri Heliovaara, per 6/1, 6/7(1) i 6/3.

L’osonenc porta un record de 40 victòries i només dues derrotes en el que portem de temporada.

Arnau Brugués campió de l'ITF Futures de Palma del Rio 2011.