Notícies

Un altre èxit de la Lliga McDonald’s del CT Lleida

La 14a edició de la Lliga McDonald’s Lleida de Tennis benjamí i prebenjamí va posar el punt i final a dos mesos de competició amb una gran festa de cloenda al Club Tennis Lleida.

El CT Mollerussa es va proclamar campió al grup Ronald McDonald’s, seguit del Sícoris Club, el CN Lleida A i els equips A i B del CT Lleida. Al grup Happy Meal, el CT Lleida C es va endur el títol pel davant del CT Lleida D, el CN Lleida B, el CT Monzón i el CT Alcarràs

La festa de cloenda va comptar amb la participació de més d’un centenar de nens i nens. Durant aquest acte, es va fer la presentació de tots els equips i es va fer el lliurament de premis i regals per a tots ells. També es va fer una competició de mini-tennis d’on van sortir cinc guanyadors: Álex Oran, Alejandro García, Martina Escuer, Pere Puiggròs i Jan Garrofé.

Cal destacar que l’objectiu d’aquesta Lliga és la diversió i la formació d’aquests joves jugadors, per aquest motiu s’intenta apropar als nois i noies a la competició d’una forma molt més lúdica i sense cap tipus de pressió.

Mac1 copia

Share