Notícies

Tybar, Bassols, Bondarevskiy, Cadar; Campions al Tennis Europe Sánchez-Casal Youth Cup. Dani Usón In Memoriam.

Maxym Tybar i Marina Bassols en sub-16, i Yan Bondarevskiy i Selma Stefania en sub 14, s’han alçat amb els títols en el Torneig Tennis Europe de Grau 1, que s’ha celebrat a l’Acadèmia Sánchez-Casal, i que recorda la memòria de Dani Usón, alumne mort.

En categoria sub-16, a l’apartat masculí Marc Sanz procedent de les rondes prèvies es plantava a la final amb un joc molt sòlid però queia en tres sets davant Maxin Tybar (5/7, 6/4 i 7/5).

En categoria femenina, Marina Bassols donava la sorpresa en vèncer a la russa Tatiana Makarova (2), per 7/5, 3/6 i 7/5.

En categoria sub-14 el rus Yan Bondaresvskyi, cap de sèrie 3, vencia davant Carlos Lopez per 6/4, 1/6 i 6/4 i en categoria femenina la romanesa Selma Stefania imposava també la seva condició de primera cap de sèrie en vèncer a Sofya Lansere per 7/5 i 6/1.

A destacar la presència de la pedrera espanyola (Marc Sánz, Marina Bassols i Carlos Lopez) i russa (Makarova, Bondarevskiy, Lansere) en les rondes finals amb tres jugadors jugant-se el títol tant en categoria sub 16 i sub 14, a més de títols en dobles.

En l’entrega de trofeus Sergio Casal, Co-fundador de l’Acadèmia Sánchez-Casal, va destacar que aquest torneig “és realment especial perquè recordem la memòria d’un dels nostres millors alumnes, Dani Usón, que morís anys enrere “.

Per la seva banda, Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, ha destacat “l’empenta que sempre té l’Acadèmia Sánchez-Casal en la celebració de torneigs “

Un lliurament de trofeus amb un moment molt emotiu ja que ha comptat amb la participació de la família de Dani Usón, que fos jugador de l’Acadèmia i morís fa uns anys.

Campions dobles:

Nois U16: Jan Pallares / Albert Roglan (Esp)

Nois U14: Emile Hudd / Brandon Murphy. (GBR)

Noies U16: Francesca Jones (GBR) / Tatiana Makarova (RUS)

Noies U14: Taysya Pachkaleva / Anastasia Tikhonova (RUS)

Font: Acadèmia Sánchez-Casal

Share