Notícies

Trofeu HEAD del 6 al 8 de desembre al Catalunya Tennis Resort

El Catalunya Tennis Resort serà seu del 6 al 8 de desembre, coincidint amb el Pont de la Puríssima, del trofeu HEAD juvenil i absolut.El torneig ofereix diferents opcions de campus/stage tennis:

  • Opció 1 – Campus de tennis intensiu amb residència i Trofeu Head

Arribada el dijous dia 6 de Desembre a les 9:30 hores al CTR. Fins el dissabte dia 8 de Desembre a les 13 hores. Preu: 180€. Inclou entrenaments matí (3 hores) i tarda (1h i mitja), estada en pensió completa i la inscripció al Trofeu Head. Residència a l’apartament de jugadors de CTR a Santa Coloma de Farners. També disposem habitacions de l’Hotel Mas Solà en el mateix recinte del CTR si hi ha un grup de més de 6 jugadors.

  • Opció 2 – Entrenaments només matí de 10 a 13h (sense residència): 60€ (els 3 dies).
  • Opció 3 – Trofeu HEAD

Categoria benjamí, aleví, infantil i cadet/junior/Absolut, tan masculí i femení. Es faran 2 quadres segons nivells. Inscripció 15€ a cada prova (7€ per prova addicional). Partits només al matí i a partir de les 10h. Finals el dissabte dia 8 desembre pel matí. Cada jugador farà un mínim de 2 partits.

  • Preu dinar (opcional) en el mateix CTR: 10€ (reserva anticipada).
  • No inclòs al preu: Servei mèdic (llicència del jugador obligatòria), recollida aeroport i inscripció al Torneig (només per l’opció 1).

Catalunya Tennis Resort

Instal·lacions esportives a la Carretera de Sils, Km.2,

17430 Santa Coloma de Farners (Girona).

INFORMACIÓ i RESERVES AL TEL. 972102283 / 610.22.44.50 (Fèlix Riba)

info@catalunyatennisresort.com

www.catalunyatennisresort.com

Share