Notícies

Trofeu del Talent de HEAD

El tennista HEAD Novak Djokovic ha conquerit aquest any el Career Grand Slam. Ara, l’actual numero 1 mundial ha unit les seves forces amb HEAD per animar als més menuts  a seguir els seus passos a través d’una iniciativa premiada amb un patrocini.

HEAD ha creat el Proper Novak – Trofeu del Talent de HEAD. Després de molts anys de compromís en la formació de joves arreu del mon, HEAD proposa un concurs online internacional pensat per a donar suport a la propera generació de tennistes.

Vols participar? La dinàmica és la següent:

1.- Entra a la web de la campanya d dóna’t d’alta: www.next-novak.head.com

2.- Amb l’ajuda del teu entrenador o amics, ,grava un vídeo demostrant el teu talent. Busquem veure els cops bàsics del joc: servei, drive, revés, cops guanyadors, volees i smash d´un sol cop, i alguns tocs personals: coordinació, habilitats i cops màgics. Com més creatiu sigui el vídeo, molt millor!

3.- Puja el teu vídeo a la web www.next-novak.head.com

4.-A cada país, jutges i observadors de HEAD revisaran les propostes presentades i seleccionaran als jugadors amb més potencial.

5.- Entre el 15 i el 25 de setembre, tots els guanyadors s’anunciaran online.

Disset joves tennistes rebran com a premi un patrocini de material complert i podran gaudir d’una estada en una acadèmia de tennis de primer nivell.

Per a més informació, visita:

head.com/tennis

facebook.com/headtennis

twitter.com/head_tennis

instagram.com/headtennis_official

 

Share