Notícies

Trobada tennística de periodistes de Lleida i BCN

Un any més, els membres de l’Associació de Periodistes tennistes de Lleida i Barcelona, es van reunir el passat 14 de maig per tal de commemorar la celebració de l’eliminatòria de Copa Davis que va enfrontar els equips d’Espanya i Brasil a les instal·lacions del Club Tennis Lleida, l’any 1999, i que va acabar amb el triomf brasiler per 3-2.

La catorzena trobada va tenir lloc a les mateixes instal·lacions del CT Lleida, on els periodistes van disputat uns partits de tennis -malgrat la pluja- i van recordar l’inici d’aquesta llarga relació professional i personal que els ha unit al llarg d’aquests anys.

El president del CT Lleida, Jorge Culleré, va saludar els assistents i els va desitjar molts èxits en el desenvolupament de la seva tasca professional. Per la seva banda, els periodistes lleidatans i barcelonins, es van felicitar pel manteniment d’aquests lligams que permeten mantenir la flama del periodisme esportiu molt viva. Aquestes trobades anuals es fan de forma alternativa a Barcelona i Lleida per mantenir el vincle afectiu i professional entre companys de professió, representants dels mitjans comunicació i també d’altres àmbits de la comunicació.

Des de la Representació Territorial a Lleida de la FCT es dóna suport a iniciatives com aquesta que, ajuden a acostar el tennis, encara més, a tots els mitjans de comunicació de Catalunya. Entre d’altres, en aquesta trobada hi va haver periodistes representants de mitjans com el Periódico de Catalunya, El País, RAC1 o Catalunya Ràdio.

Trobada tennística de periodistes de Lleida i BCN

clicar per ampliar

Share