Notícies

Trobada de Minitennis Femení Barcelona Ladies MiniOpen

Un total de 60 jugadores de tennis d’arreu de Catalunya van participar a la Trobada de Minitennis Femení Barcelona Ladies MiniOpen que es va celebrar el passat dissabte 14 d’abril a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a la Vall d’Hebron.

Fins a 17 clubs de tennis van prendre part en una activitat de pràctica de minitennis coordinada per l’Àrea de Docència i Recerca de la FCT juntament amb la col·laboració de diferents tècnics voluntaris que van fer possible el correcte desenvolupament de l’esdeveniment.

Aquesta activitat es va dur a terme aprofitant l’esdeveniment  del Barcelona Ladies Open 2012. Jugadores com Núria Llagostera i Roberta Vinci van participar durant l’activitat realitzant pilotejos amb les noies que estaven desenvolupant l’activitat.

L’activitat, que va tenir una durada de quatre hores va agrupar de 10 a 12 h. jugadores amb edats compreses entre els 7 i 8 anys, mentre que de 12 a 14 h. van jugar les nenes d’ entre 5 i 6 anys.

Durant l’activitat es van realitzar partits entre diferents clubs, jocs de coordinació, circuits d’habilitats i dianes per fer precisió.

D’entre els clubs que van portar jugadores per realitzar l’activitat hi havia el Real Club Tennis Barcelona 1899, CET10 Olimpia, Acadèmia Sánchez-Casal, Club Tennis Nou Belulla, Club Tennis Vic, TopTen Tennis Club, Club Tennis Ripollet, Club Tennis Montseny, Club Tennis Aiguafreda, Club Tennis Vallirana, Club Tennis Barcino, Tennis Premià de Mar, Poliesportiu Puigcerdà, Tennis Meridiana, CD Un Gran Deportista, Tennis Meridiana, Accentennis Cornellà i Accentennis Vall d’Hebron.

Share