Notícies

Trobada de membres de l’Àrea Tècnica, Docència i Preparació Física de la FCT

El passat dimecres 7 de Novembre, es va dur a terme una trobada entre membres de l’Àrea Tècnica, Docència i preparadors física de la FCT. El motiu de la mateixa va ser establir unes pautes de treball comú en la preparació física de tots els centres de tecnificació de la Federació Catalana de Tennis.

A la trobada hi varen assistir els tècnics i preparadors físics de la FCT de les 3 Delegacions Territorials i de Barcelona, membres de l’Àrea Esportiva, i membres de l’Àrea de Docència, que en aquest nou projecte es fusionen per tal de treballar conjuntament i donar més valor afegit a les escoles de tennis, així com aprofundir més i millor en ajudes als clubs de tot el territori.

Aquesta ha estat la primera trobada, per parlar exclusivament del treball físic, de vàries que es pretenen fer, amb l’objectiu de modernitzar la forma de treball, prioritzant el treball en equip i un model integrat, i servirà per consensuar idees envers com podem millorar la preparació física en el tennis a Catalunya. Cal tenir una visió de tot el territori, oferir serveis i cobrir mancances.

En les properes setmanes es tornarà a convocar una trobada per seguir avançant en aquest decàleg en el qual tots aportaran el seu granet de sorra.

Un cop establert el protocol de funcionament en l’Àrea Física, posarem a l’abast de tots els clubs grans, mitjans o petits que ho desitgin, les conclusions i pautes de treball per si els pot ser d’ajuda.

Share