Notícies

Trobada de Germanor FCT Tarragona i FCT Lleida

El bon “feeling” que existeix entre les Representacions Territorials de la FCT de Lleida i Tarragona va quedar patent a la Trobada de Germanor que les dues Institucions van organitzar a la localitat tarragonina de Sant Carles de la Ràpita.

Els dos clubs de la localitat (CE Serramar i CE Johnny Montañés) van cedir les seves instal·lacions per poder realitzar aquest esdeveniment i les seves Juntes Directives i Responsables Esportius van col·laborar en tot moment en l’organització del mateix.

Aquesta trobada es va realitzar amb l’objectiu d’apropar encara més als dos col·lectius de jugadors, tècnics, pares i Representacions Territorials de les dues províncies i poder, encara que només fos per un cap de setmana, deixar de banda l’estrès que suposen les competicions oficials a les quals tots aquells esmentats anteriorment es veuen sotmesos al llarg de la temporada.

La trobada va estar plena d’activitats diferents al llarg del cap de setmana, entre les quals destaquem una competició amistosa d’individuals i dobles, un sopar de germanor al qual van assistir jugadors, pares, Equip Tècnic FCT de Tarragona i Lleida, Presidents dels clubs col·laboradors, Presidents de les dues Representacions Territorials i representants de l’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita.

També es van realitzar altres activitats lúdiques com ara un partit de futbol conjunt i els nens van poder gaudir plegats a les piscines dels clubs organitzadors.

Al sopar de germanor, que es va realitzar el dissabte 30 de juny en un marc immillorable com es la mateixa platja de Sant Carles de la Ràpita, es van intercanviar obsequis per part de totes les institucions que van estar presents i va regnar el bon ambient com així ho van reconèixer els Presidents de la Representació Territorial de Lleida, el Sr. Juan Ignasi Garcia i de Tarragona, el Sr. Pere Lluís Bergadà.

Els participants convidats a la trobada van mostrar la seva satisfacció i ho van valorar de manera molt positiva, com així ho van manifestar els responsables Directius de la FCT de Tarragona a Terres de l’Ebre, la Sra. Ondina Llompart i el Sr. Jose Maria Velasco.

Share