TRIOMF DE GERARD RODRÍGUEZ A FRANÇA

El barceloní Gerard Rodríguez Querol s’ha proclamat campió del torneig internacional de Tennis Platja BT50 Montauban Beach Tennis Summer 2024, on ha format parella amb el local Guillaume Leruste. En la final, disputada el diumenge 30 de juny, es van imposar als italians Elia Emanuele Ammendola i Luca Brasisi per 6/4 6/4.

Aquesta temporada, el tennista català també ha guanyat els tornejos ITF Sao Miguel BT50 i Brasilia BT50, a més de conquerir el seu setè títol de campió d’Espanya i el número 1 en els dobles mixtos.

També aquest cap de setmana, Eva Fernández Palos ha estat campiona de la 10a etapa del Circuit Beach Tennis al costat de Raquel Lotte. En la final, van vèncer a la dupla formada per Isabela Garrido i Lorena Melo per 6/1 6/2.