Notícies

Tret de sortida de la temporada 2014 amb la VI prova We Beach-BCN

El proper 2 de Febrer podreu gaudir de les instal·lacions a primera línia de mar i de tota una jornada de Beach Tennis.

Per inscriure-us ens haureu d’enviar la inscripció degudament omplerta a beachtennisbarcelona@gmail.com recordeu que per la categoria federada és obligatori disposar de la llicència de tennis o de tennis platja, per aquells que no disposeu de la de l’any 2014 us la podrem tramitar en aquest torneig, penseu que serà vàlida fins a finals d’any i us permetrà jugar totes les proves federades d’enguany.

Hi haurà categoria amateur i federada, en totes les modalitats, no hi ha excusa per a quedar-se a casa i no provar aquest esport. Recordeu que si no disposeu de parella us en busquem una.

No oblideu que podeu fer el pagament anticipat fins abans del dimarts 28 de gener a les 23h i la data límit per enviar la inscripció serà el dijous 30 de gener a les 15h.

Podeu trobar tota la informació, el full d’inscripció, la publicació d’horaris i quadres, a la web de la Federació Catalana de Tennis www.fctennis.cat accedint a la pestanya Tennis Platja / Competicions on dins de la prova del calendari hi han els documents adjunts, o bé, al següent enllaç de  Facebook de Beach Tennis Barcelona

https://www.facebook.com/events/589595354456692/

Ens veiem a la sorra!

Tret de sortida de la temporada 2014 amb la VI prova We Beach-BCN

Share