Notícies

Tot a punt per les jornades del Programa de Recerca, Detecció i Seguiment de Jugadors de la FCT

Demà dimarts s’inicia a les instal·lacions del CIT Cornellà la primera de les sis trobades, organitzades per la Federació Catalana de Tennis, amb l’objectiu d’ajudar als clubs en la formació dels seus jugadors més prometedors.

El Programa de Recerca, Detecció i Seguiment de Jugadors (RDS) de la Federació Catalana viurà demà dimarts, a les instal·lacions del CIT Cornellà, la primera de les sis trobades organitzades per l’organisme federatiu amb l’objectiu de recolzar i ajudar a tots els clubs, escoles de tennis i tècnics que disposen de jugadors i jugadores de competició destacats.

Durant la jornada, els jugadors convocats –cada trobada reunirà a diferents tennistes del territori que competeixen en la mateixa categoria–, s’exercitaran durant aproximadament 3 hores en una sessió que pot consistir en la realització de partits individuals o dobles, entrenaments, preparació física o gravacions de vídeos.

La finalitat del Programa RDS no és altre que el de promocionar el tennis català de competició a través d’un seguiment actiu de totes les promeses del tennis que es formen a Catalunya. Aquesta tasca es fa treballant sempre de la mà amb els clubs, escoles i acadèmies privades on es formen els jugadors i jugadores per tal d’ajudar-los a seguir evolucionant. A més, el programa també facilita els intercanvis entre els tennistes de competició destacats del territori.

Després de la primera jornada prevista per demà dimarts 3 de novembre, la resta de trobades es realitzaran els dies 5, 18, 19, 25 i 26 de novembre. Per més informació, podeu consultar el següent enllaç: https://www.fctennis.cat/area-esportiva/nou-programa-rds/.

 Tot a punt per les jornades del Programa de Recerca, Detecció i Seguiment de Jugadors de la FCT

Share