Notícies

Torneig Internacional Barcelona Tennis Platja – G3

El Torneig Internacional Barcelona de Tennis Platja tindrà lloc a la platja del Bogatell els propers dies 13, 14 i 15 de Setembre. Aquest estarà dotat de 2.000 € ens premis en metàl·lic i material esportiu a més de welcome pack per tots els jugadors.
Les categories que es podran diputar són les  Masculí, Femení i Mixte, i aquest any incloem per primera vegada en aquest torneig la categoria “Individual” i l’”Amateur” que es jugaran el Divendres i Diumenge respectivament. Les inscripcions seran de 20 € en la categoria ITF més 5 € cada prova addicional exceptuant la categoria Amateur que serà de 10 €. El tancament de les mateixes seran el Dimecres anterior al torneig a les 15.00 h formalitzant la inscripció  mitjançant el l’e-mail a tennisplatja@fctennis.cat .

L’Hotel Oficial és “Hotel Campanile Barcelona Cornella”, aquest inclourà els trasllats dels jugadors a la platja gratuïtament els dies de tornejos. A més a més hi ha disponibles habitacions LIMITADES a un preu especial a la nostra Acadèmia Internacional de Cornellà a un preu molt ajustat. Es podrà accedir i reservar aquestes habitacions previ pagament per compte bancari de la inscripció i l’habitació. Consultar condicions a tennisplatja@fctennis.cat.

És un Torneig de cita obligada per tots els amants del Tennis Platja que no us podeu permetre perdre l’ocasió d’assistir-hi!!!

 

Torneig Internacional Barcelona Tennis Platja - G3

Share